Kerstkaarten

Pasfoto maken Helmond

Nederland

Onze pasfoto's worden gemaakt volgens de laatste normen.
Vele denken dat ze niet mogen lachen voor de pasfoto maar dat mag wel mits de mond geheel is gesloten.
Voor mensen met een bril is er een grote kans dat de pasfoto genomen wordt zonder bril omdat er schaduw optreedt of reflectie.
Dit is afhankelijk van het type bril maar wij proberen wel altijd eerst een pasfoto te maken met bril.

Voor informatie betreffende nederlandse documenten klik hier.

  • Pasfoto's en digitale pasfoto mogelijk
  • Alleen digitale pasfoto's voor evt. social media en werk
  • Portret , max formaat is 10 bij 15, alleen mogelijk met een grijze of witte achtergrond
  • Setje mogelijk met 4 pasfoto's en portretje van 6 bij 9 cm
  • Kledingtip voor het laten maken van uw pasfoto's: draag geen witte bovenkleding.

Goedkeurgarantie

Een officiële pasfoto moet aan strenge eisen voldoen. Hierdoor wordt niet iedere pasfoto goedgekeurd bij het gemeentehuis. Een afgekeurde pasfoto zorgt meestal voor een vervelende situatie: je moet een nieuwe pasfoto laten maken en waarschijnlijk een nieuwe afspraak maken bij de gemeente. Bij Foto van de Kerkhof zijn wij bewust van de eisen waaraan een pasfoto moet voldoen en hierdoor komt het zelden voor dat een door ons gemaakte pasfoto afgekeurd wordt bij de gemeente.

Wanneer je bij Foto van de Kerkhof een pasfoto laat maken, houden wij rekening met alle wettelijke eisen en volgen wij de officiële instructies van de overheid op. Mocht de pasfoto toch afgekeurd worden door de gemeente? In het zeldzame geval dat onze pasfoto’s afgekeurd worden, maken wij natuurlijk gratis een nieuwe pasfoto voor je.

Binnen zonder afspraak

Een afspraak voor het maken van pasfoto’s is niet nodig.
Je kunt hier tijdens openingstijden gewoon voor binnenlopen.
U kunt parkeren voor de deur, invalideparkeerplaats ook aanwezig.
Parkeren is mogelijk via Stadsparkeren of bankpasje

Wat zijn de kosten

De kosten van een setje van 6 pasfoto's bedraagt slechts € 10.00
Een extra setje van 6 pasfoto's of een portretfoto 10/15 kost € 2.50 extra
Digitaal doorsturen van je pasfoto kost slechts € 2.50 extra per foto
Verlenging rijbewijs RDW inclusief standaard 6 pasfoto's € 13.95

Moderne pasfotosoftware

Pas na een uitvoerige controle door onze pasfoto software wordt de pasfoto afgedrukt en daarna nogmaals gecontroleerd en nagemeten door één van onze deskundige medewerkers.Mocht de pasfoto om welke reden dan ook toch worden afgekeurd, dan maken wij kosteloos voor u een nieuwe.

Bij de gemeente Helmond dient u voor zaken omtrent uw paspoort, rijbewijs of ID kaart een afspraak te maken.
De openingstijden van de gemeente zijn op maandag zijn: 12.00 - 19.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag: 9.00 - 16.00 uur.
U kunt via internet een afspraak maken (klik hier) of dit nummer bellen 14-0492

Andere landen

Tevens kunnen wij ook pasfoto’s maken die geschikt zijn voor andere landen zoals USA, Polen, Duitsland, Belgie, Spanje etc.
Bovenstaande landen zijn de meest voorkomende maar wij kunnen ze maken voor meer dan 160 landen met de nieuwste pasfoto software.

Phocs

Wij zijn gecertificeerd door de SNF. Ook voor pasfoto's voor de sportclub of bedrijfspas ben je bij ons aan het juiste adres in Helmond

Heb je een oproep van de RDW gekregen om online je rijbewijs te verlengen?
Daarvoor is een digitiale pasfoto en handtekening vereist.
Binnen enkele minuten is de foto klaar en wij sturen je foto en handtekening direct door naar de RDW

Paspoort, rijbewijs, ID card, OV card, ID kaart, pasfoto, pasfoto's, pasfotos, fotograaf, fotograaf laarbeek, fotograaf aarle-rixtel, fotograaf beek en donk, fotograaf lieshout, fotograaf mariahout, paspoortinformatie, digitale pasfoto, pasfoto maken, pasfotos maken, pasfotograaf, fotograaf laarbeek, fotograaf aarle-rixtel, fotograaf bakel, fotograaf beek en donk, fotograaf elsendorp, pasfoto gemert-bakel fotograaf, pasfoto fotograaf boekel, pasfoto fotograaf gemert, fotograaf pasfoto lieshout, pasfoto mierlo-hout, pasfoto asten, fotograaf pasfoto mariahout, fotograaf helmond pasfoto, pasfoto fotograaf mierlo, pasfoto fotograaf de mortel, pasfoto geldrop fotograaf, pasfoto handel fotograaf, pasfoto nuenen fotograaf, fotograaf pasfoto de rips, son en breugel pasfoto fotograaf, veghel fotograaf pasfoto, pasfotosmaken, pasfotomaken, gemeentehuis, stadhuis, stadswinkel, openingstijden, maandagmorgen, maandag ochtend geopend, 's avonds open, avondopenstelling, passphoto 2x2", visum India, visa USA, pasfoto in de avond laten maken, na kantoortijd open, vandaag geopend, pasfoto gemert, fotograaf gemert, pasfoto veghel, fotograaf veghel, fotograaf maandag open, fotograaf pasfoto avond, fotograaf ochtend geopend RDW online pasffoto aanvragen